Skip to main content

De grootste hits van The Cats

Op maandag 2 mei 2022 speelt voor de 3e keer de immens populaire Band Tribute To The Cats Band in misschien wel het mooiste theaters van Nederland, het AFAS Circustheater Scheveningen. Dit bijzondere en grote The Cats is hun grootste theaterconcert van 2022 !

Tribute To The Cats Band
Volendam stond tijdens de Paasdagen in het teken van de Tribute To The Cats Band. Drie keer speelden ze in een uitverkocht stadion en gelet op de wanhopige vraag naar kaartjes op Facebook, hadden ze de zaal makkelijk nog een paar keer kunnen uitverkopen. Het is vijftig jaar geleden dat de roemruchte band The Cats werd opgericht. Hele generaties groeiden op met de muziek die aan de basis zou staan van het begrip Palingsound. The Cats is onderdeel geworden van het Volendammer DNA.

In 2002 werd in Volendam een muzikaal eerbetoon gebracht aan The Cats, in de jaren 60 de grondleggers van wat later als de ‘Palingsound’ werd aangeduid.

Het bleef niet bij dit eenmalige optreden, want de wijze waarop de Tribute To The Cats Band de hits van hun legendarische dorpsgenoten nieuw leven had ingeblazen was bijna een kopie van oude Cats !

Inmiddels zijn we ruim 15 jaar en meer dan 600 concerten verder. ‘Lea’, ‘Why’, ‘Marian’, ‘Times Were When’ en niet te vergeten de wereldhit ‘One Way Wind’ zorgen wekelijks in het land voor een feest der herkenning.

De bezoekers van de concerten van de Tribute To The Cats Band, zijn vroeger voor een groot deel ook de bezoekers van de concerten van The Cats geweest. Maar bij de grote schare fans die zich inmiddels rond de band heeft verzameld sluiten zich ook heel veel jonge mensen aan, omdat ze aan een avondje Catsmuziek veel gezelligheid en plezier beleven. Oude tijden herleven.

Misschien nog wel het meest trots op het succes en de populariteit van de Tribute To The Cats Band zijn de oorspronkelijke bandleden van The Cats zelf. Dat heeft onder meer al geleid tot enkele gastoptredens, waarbij zowel op het podium als in de zaal vele emoties los kwamen.” Met als hoogtepunt , het 15 jarig bestaan in een uitverkocht AFAS Circustheater Live!

Nu er zelfs vraag is uit Duitsland, België en Indonesië en ook grote zalen als Carré Amsterdam hebben geïnformeerd naar de TTTCB, lijkt aan het succesverhaal nog lang geen einde te komen. En dat is maar goed ook, want de muziek van The Cats is tijdloos en verdient een groot podium en veel fans!

En waar kun je dat het beste vieren mét de fans van The Cats Band? natuurlijk, in één van de mooiste theaters van Nederland, het Circustheater Scheveningen. Boek snel kaarten want de concerten van Tribute To The Cats Band zijn snel vol!

Van ieder verkocht kaartje gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.

YouTube filmpje

Ticketverkoop

Nu kaarten bestellen