Skip to main content

Impressie concerten

Neem een kijkje
naar onze afgelopen
concerten

Van het afgelopen 40 jaar

Afgelopen
concerten

Maandag 18 april,      2e Paasdag – 14.00 uur

Adele Project

Alle legendarische liedjes van de Britse wereldster Adele worden gezongen. Dit mag de echte Adele fan beslist niet missen!

Maandag 18 april,      2e Paasdag – 20.30 uur

Queen the Music

Queen the Music onderscheidt zich door de songs zowel vocaal als muzikaal op originele wijze te vertolken. Mis dit niet!

Maandag 25 april, 20.00 uur

William Janz zingt Julio Iglesias

Binnenkort geeft de winnaar van Spain Got Talent, William Janz, een groot concert met orkest en zingt alle grote hits van Julio Iglesias!

Maandag 2 mei a.s. 20.00 uur

De grote première:

The very best of Elvis by Kees Versluys

Op maandag 2 mei 2022 zal in het AFAS Circustheater Scheveningen de première plaatsvinden van een bijzonder uniek theaterconcept dat ontwikkeld en geproduceerd is door Pieter van der Ploeg. Bovendien wordt er van dit concert een TV registratie gemaakt.

EXPOSITIE – The Very Best of Elvis
In de pauze en na het concert is er een indrukwekkende expositie van de grootste verzameling Van Elvis memorabilia vanuit de USA ! Met o.a. zijn vele gouden & platina platen, originele kleding van Elvis, gitaren en talloze en unieke voorwerpen uit zijn studio en Huis !
Maandag 9 mei a.s. 20.00 uur

Ode aan Michael Jackson

14 jaar na zijn plotselinge overlijden wordt Michael Jackson herdacht met een wervelende voorstelling die in Groot-Brittannië lovende recensies kreeg.

Maandag 16 mei a.s. 20.00 uur

25 jaar Frans Bauer

Frans Bauer zal zijn 25 jarig jubileum vieren in het AFAS Circustheater Scheveningen. Hij zingt dan al zijn grote hits achter elkaar.

Maandag 12 december a.s. 20.00 uur

Django Wagner

Op 12 december 2022 geeft Django samen met zijn orkest voor het eerst een groot Kerstconcert.