Skip to main content

Over Adele Project

Adele Project – De grote wereldshow!

Op maandag 18 april 2022 (2e Paasdag), aanvang 14.00 uur! Komt de grote wereldshow Adele Project naar Scheveningen!

Alle legendarische liedjes van de Britse wereldster Adele, zoals ‘Hello’, ‘When We Where Young’ en ‘Rolling In The Deep’ worden gezongen en veroveren al jaren de harten van jong en oud. Het is dan ook niet gek dat haar wereldtournee binnen enkele minuten was uitverkocht. Adele Project zingt alle wereldhits van haar op onnavolgbare wijze, en rakelings zoals de Britse superster het zelf zingt, ten gehore. De internationale pers is laaiend en lovend. Ze heeft  bijna de stem als de echte wereldster:

A D E L E  !

Twee andere lovende reacties uit de pers: ‘Adele Project is een adembenemende wereld sensatie!

Adele Project is niet voor niets uitgeroepen tot de beste Adelesound en look a like van de wereld!’

Met meer dan 60 uitverkochte theatervoorstellingen in de wereld heeft ADELE Project bewezen het gehele oeuvre van de Britse zangeres tot in perfectie te kunnen uitvoeren.

Met immense en indrukwekkende visuals wordt door het publiek meegenomen op een wereldreis, waarbij de hoogtepunten van haar wereldtournee op daverende en spectaculaire wijze tot leven komen. Het concert heeft een duidelijke rode draad, ontroerende anekdotes en een flinke dosis zelfspot. Natuurlijk staat de adembenemende muziek van Adele centraal in dit alles.  Doe je ogen maar dicht en luister …..

Dit mag de echte fan beslist niet missen! Boek NU de allerlaatste kaarten via de  Nationale Theaterkassa want het concert zal zeer binnenkort uitverkopen!

Ticketverkoop

Nu kaarten bestellen

Leave a Reply