Skip to main content

14 jaar na zijn overlijden: Spectaculaire wereldshow Michael Jackson The King of Pop…

…met een 2 uur durende ode uit London komt naar Nederland! Naar het Circustheater met adembenemend concert!

Op maandag 9 mei 2022, 14 jaar na zijn plotselinge overlijden wordt Michael Jackson herdacht met een wervelende voorstelling die in Groot-Brittannië lovende recensies kreeg, en waarin alle grote hits oor en oog passeren. De Engelse Michael Jackson, The King of Pop komt naar het Circustheater te Scheveningen! Dit choreografische theaterspektakel wordt uitgevoerd door een geweldige band en dansers achter de fantastisch dansende en zingende Michael Jackson vertolker ‘Ben’ (Ben Bowman red.)!
Een reis langs meer dan 30 jaar van zijn muziek met de grootste hits van Michael Jackson en The Jackson 5, inclusief ‘Thriller’, ‘Beat It’, ‘Billie Jean’, ‘Man in the Mirror’ en nog heel veel meer. MICHAEL! Flashbacks van de man, zijn muziek en zijn zwaartekracht tartende bewegingen in een 2 uur durende ode aan het superstardom en de magie van The King of Pop…
Reserveer snel uw kaarten want volgens critici zal deze grote spectaculaire wereldshow uit London, in het Circustheater Scheveningen, snel uitverkocht zijn!

Van ieder verkocht kaartje gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.

YouTube filmpje

Ticketverkoop

Nu kaarten bestellen