Skip to main content

Queen The Music – Een spectaculaire wereldshow!

Op maandag 18 april 2022 (2e Paasdag) komt de grote wereldshow Queen The Music naar Scheveningen!

Alle legendarische liedjes van Queen worden gezongen en veroveren al jaren de harten van jong en oud.

QUEEN The Music onderscheidt zich door de songs zowel vocaal als muzikaal op originele wijze te vertolken en bevat veel nieuwe én verrassende uitvoeringen van het ijzersterke Queen repertoire.

Cindy Oudshoorn (Kayak en Symfo Classics) en Timothy Drake (de beste Freddie Mercury vertolker) zijn twee van de leadvocalisten. Zij zullen worden bijgestaan door twee special guests, die het front komen versterken. Queen The Music zingen alle grote wereldhits op onnavolgbare wijze, en rakelings zoals Queen dit ooit zong….  De internationale pers is dan ook laaiend en lovend en geven unaniem de maximale 5 sterren!

 

Andere lovende reacties uit de pers:

‘Alsof je Queen zelf weer hoort!’

‘Adembenemend mooi’

‘Een concert van wereldklasse’

‘Beleef opnieuw de magie van Queen’

 

In de theatershow QUEEN The Music, staat de mooiste muziek van deze muzikale kunstenaars centraal. Een tienkoppige band, met vier(!) topvocalisten brengt een spectaculaire muzikale en visuele concert boordevol energie en hoogtepunten!

Een speciale gastrol is weggelegd voor Linda Kinsbergen, die met haar onnavolgbare en ongelofelijke gelijkenis zowel qua uiterlijk als stem, de rol van Montserrat Caballé vertolkt in het epische Barcelona. Deze grote wereldproductie brengt je een avond Queen zoals je nooit eerder hebt beleefd!

Dit mag de echte Queen fan dan ook beslist niet missen!

Verder gaat van ieder verkocht kaartje gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding

Ticketverkoop

Nu kaarten bestellen